„Daca nu stiati, sunt autoarea raportului MCV”. Multumiri adresate Antenei 3 pentru „reclama” facuta: „Manipulare pentru idioti”

politica

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a postat un mesaj ironic pe Facebook in care afirma ca ea este „autoarea” Raportului MCV. Pruna raspunde astfel unei noi manipulari lansata de postul de propaganda al Regimului Dragnea, Antena 3.

„O manipulare atat de proasta numai in versiunea istoriei scrisa pentru idioti mai poti intalni”, sunliniaza Pruna. Totusi, ea tine sa precizeze ca Raportul MCV este de fapt adoptat de toti cei 28 de comisari din Comisia Europeana, printre acestia aflandu-se si Corina Cretu, membru PSD.

„Pe culmile manipularii. Daca nu stiati, sunt autoarea raportului MCV, e scris de mine 🙂 Sau ca sa citez exact din exprimarea voit pretentioasa, in fapt imbecila de-a dreptul, a unuia care cica a fost demnitar al statului roman (bietul stat), sunt ‘amprenta raportului MCV 2018’. Whatever this is. Istoricii analfabetismului functional vor descifra asta cand timpul va fi venit.

Trebuie sa admit si ca sunt nerecunoscatoare. Ca desi m-a votat PSD in parlament acum 3 ani, o data cu tot guvernul Ciolos, sunt azi impotriva PSD. Fals, sunt impotriva hotiei indiferent de partid. Dar admit ca am gresit , acceptand sa stau intr-un guvern tehnocrat cand de fapt trebuia sa avem anticipate. Am ajutat prin munca mea PSD sa isi revina si sa castige alegerile. Asta este crucea pe care eu si altii din acel guvern o purtam. Nu mai pun la socoteala ca am contribuit efectiv la alegeri libere in 2016, nefraudate. Am dat viza de legalitate pe un act pe care apoi PSD l-a aruncat la gunoi.

In rest, o manipulare atat de proasta numai in versiunea istoriei scrisa pentru idioti mai poti intalni. Pentru cei cu macar 1 sinapsa, raportul MCV e adoptat de colegiul de comisari. Adica de 28 de demnitari, numiti comisari, din 28 de state membre care compun Uniunea azi. Inclusiv din Romania din care avem un comisar numit de PSD – pentru rigoare. Acestea fiind spuse, ar trebui sa fiu incantata. Postul de televiziune care lanseaza asemenea enormitati si petrece minute in sir de antena sa discute despre cum am scris eu raportul MCV imi face de fapt campanie gratis. Si ma face sa cred ca trebuie sa candidez. Ma gandesc serios. Macar ca sa am timp de antena si sa ma uit in ochii lor sa le spun ce cred despre cei ca ei care au adus tara asta in genunchi si fara repere morale. In plus, e asa de mare ticalosia in main streamul politicii dominante din Romania, ca ar fi pacat sa nu venim si noi astia de pe strada ca sa aratam ca suntem mult mai buni. Din toate punctele de vedere.

Pledez vinovata ca exact ca sute de mii, milioane de romani neafiliati la clasa politica, mi-am facut o cariera intr-o lume paralela cu clasa asta de politicieni care au infestat cetatea. Adica la timp, pe bune, cu mii de carti citite, cu examene date pe bune, pe o piata a muncii extrem de competitiva.

Pledez vinovata. Sunt functionar european de multi ani, am o functie de management tot de multi ani si pot sa imi platesc facturile fara sa depind de PSD sau de alt partid. Mai presus de orice sunt un om liber, nu imi este frica si nu ma voi lasa intimidata. Si, inca si mai important, nu sunt singura. Suntem mult mai multi decat cred cei care platesc manipularile ca cea de ieri”, a scris Raluca Pruna pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: