„Daca PNL avea o propunere de premier o votam fara retinere”. Anunt neasteptat al unui presedinte de partid. Ce va face in cazul Dancila

politica

Partidul Miscarea Populara (PMP) va vota in mod clar, in Parlament, impotriva Guvernului Dancila, a declarat, joi, la RFI, presedintele executiv al PMP Eugen Tomac, care considera ca presedintele Klaus Iohannis avea alte optiuni pentru desemnarea premierului.

In opinia lui Eugen Tomac, presedintele avea prima optiune in care putea sa le spuna celor din PSD ca a analizat CV-ul Vioricai Dancila si considera ca pentru stabilitatea Romaniei si pentru credibilitatea tarii ar trebui sa propuna o alta la o persoana cu mai multa experienta in Executiv, pentru ca Dancila nu a lucrat o zi in aparatul central de stat si nu stie cum functioneaza institutiile si care sunt vulnerabilitatile lor, iar a doua optiune a presedintelui era sa propuna un premier din partidele de opozitie.

„In mod clar, va asiguram ca daca PNL-ul ar fi venit cu o propunere de premier, PMP-ul ar fi votat-o fara nicio retinere”, a declarat Eugen Tomac.

El a afirmat ca PMP va vota in Parlament impotriva Guvernului Dancila: „In mod clar, vom vota impotriva actualului Guvern, pe care-l va propune PSD saptamana viitoare. Doamna Dancila reprezinta profilul mediocritatii in politica si este un semnal foarte prost dat catre societate si inclusiv catre membrii PSD. Deci suntem categoric impotriva Cabinetului pe care-l va prezenta PSD-ul zilele urmatoare”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: