Dacian Ciolos anunta marea schimbare, pana la sfarsitul lunii Regimul Dragnea se va prabusi: „Romania are nevoie de un guvern credibil”

politica

Dacian Ciolos a declarat, la Digi24, ca Guvernul Dancila trebuie sa fie schimbat pana la sfarsitul lunii noiembrie, altfel va fi prea tarziu. Este o noua confirmare ca Gruparea Dragnea nu mai are zile multe la butoanele puterii.

„Daca Guvernul Dancila nu pica la sfarsitul lunii noiembrie, ar putea fi prea tarziu”, a declarat fostul premier Dacian Ciolos. El a mentionat ca Romania are nevoie de un Guvern nou, mai credibil, care sa reprezinte tara la preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene

„Romania are nevoie in momentul de fata de un guvern mai credibil decat cel de acum, care sa reprezinte tara la presedintia consiliului UE. Si cred ca daca opozitia si parlamentarii resposanbili din Parlamentul Romaniei, daca se gandesc la interesele Romaniei, in momentul de fata, nu de remanieri punctuale avem nevoie, ci de un nou guvern cu oameni competenti care sa faca fata responsabilitatilor si exigentelor presedintiei”, a declarat Ciolos.

Citeste si: Peste doar 3 saptamani scapam de Dancila si de analfabetii din Guvern. Indicii clare ca Opozitia s-a inteles cu pucistii PSD si cu ALDE

Intrebat care ar fi data limita pana cand Dancila trebuie schimbata, Ciolos a indicat sfarsitul lunii noiembrie.

„Cred ca daca lucrul acesta nu e realizat pana la sfarsitul lunii noiembrie, cel tarziu, risca sa devina prea tarziu, din acest punct de vedere. Din mai multe puncte de vedere pentru ca nu e vorba doar de presedintia UE”, a subliniat Ciolos.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: