Dacian Ciolos, campanie in metrou. Firea nu a fost vazuta niciodata in metrou

actualitate

Dacian Ciolos se implica in campania electorala pentru alegerile locale din Bucuresti, fiind alaturi de candidatul PLUS, sustinut de USR si PNL, pentru Primaria Sectorului 4, Simona Spataru.

Ciolos, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul Eruopean, s-a fotografiat impreuna cu Simona Spataru intr-un metrou din Bucuresti.

„Simona Spataru este parte a comunitatii Sectorului 4 din toate punctele de vedere: aici locuieste, aici plateste taxe, ca antreprenor, aici isi duce fetele la scoala si aici le asteapta, sperand ca sunt in siguranta in transportul in comun.

Sunt sigur ca toata experienta sa de peste un deceniu ca avocat specializat in achizitii publice va fi folosita, in timpul mandatului ei, pentru ca bugetul local sa fie cheltuit transparent, prin consultare publica, fara ascunzisurile folosite de politicienii vechi”, anunta Ciolos.

Gabriela Firea, pe de alta parte, nu a fost vazuta niciodata intr-un mijloc de transport public din Bucuresti fara a fi inconjurata de un alai de subordonati.

Citeste si: Firea, speriata in autobuz: „Sa mearga incet, sa nu cadem”. Seful STB: „Sa mearga foarte incet, cat poate el de incet”

Mai mult despre:

Comentarii: