„Dacian Ciolos – in sfarsit ai cu cine”. USR si-a anuntat sloganul electoral

politica

Uniunea Salvati Romania (USR) il sustine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de prim-ministru, dupa alegerile parlamentare, a anuntat, miercuri, presedintele formatiunii, Nicusor Dan.

Nicusor Dan a lansat miercuri sloganul de campanie al Uniunii Salvati Romania prin care anunta sustinerea pentru premierul Dacian Ciolos pentru un nou mandat – „Dacian Ciolos – in sfarsit ai cu cine”.

„Suntem fericiti cu acest demers (platforma lansata de Ciolos – n.r.). Mare parte din populatie il sustine pe Dacian Ciolos, a vazut in guvernarea de pana acum o speranta, transparenta, onestitate, bun simt. Programul pe care l-a lansat este in acord cu programul lansat de noi acum cateva saptamani. O sa prezentam vineri cand depunem semnaturile documentul pe care o sa i-l transmitem, o completare pe chestiuni punctuale. USR il sustine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat si spera ca el va intruni majoritatea voturilor in parlament pentru a fi desemnat prim-ministru”, a declarat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri.

Nicusor Dan a facut precizari si in privinta unei eventuale colaborari cu PNL.

„Asa cum am spus, USR nu face aliante nici pre electorale nici post electorale.USR il sustine pe Dacian Ciolos, este un vot de incredere, nu un cec in alb pentru PNL care a anuntat ca va sprijini acelasi prim-ministru. Am promis ca vrem sa facem altfel de politica, speram sa il sustinem pe acest prim-ministru nu intr-o alianta care si-a impartit seretari de stat, sefi deconcentrate. Vrem sa negociem cu prim ministrul desemnat, nu sa venim din cadrul unei aliante.

„Nu negociem pozitii, vom negocia puncte din programul de guvernare, insa daca pe un anumit domeniu premierul considera ca cea mai importanta persoana este din USR nu vom refuza. Nu resping ideea ca in guvern sa se regaseasca membrii USR” , a mentionat liderul USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: