Dacian Ciolos isi face partid. Are un mesaj ferm la adresa liberalilor pentru a le risipi ingrijorarile

politica

Dacian Ciolos a confirmat, duminica, in cadrul unei reuniuni a Platformei Romania 100, ca va lansa un nou partid politic. El a dorit sa le transmita celorlalte partide de Opozitie ca „nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare”.

„Ne gandim si la asta, insa mie mi se pare cumva ca o responsabilitate pe care eu si noi, cei care am initiat platforma, nu avem decat sa o asumam, ca din aceasta platforma sa se desprinda si un partid politic care nu va actiona impotriva celor cu care impartasim valori, idei si principii comune, cu care avem (…) acelasi ADN. Vom fi deschisi colaborarii cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare”, a spus Ciolos.

Duminica, incepand cu ora 10.00, are loc intalnirea comunitatii Romania 100, platforma condusa de fostul premier Dacian Ciolos. „La acest eveniment vor participa deopotriva membrii activi ai comunitatilor tematice, personalitati publice si reprezentanti ai organizatiilor civice partenere. Intalnirea va seta cadrul si prioritatile de lucru, precum si planurile de viitor ale organizatiei noastre”, se spune pe pagina de Facebook a Platformei Romania 100.

La acest eveniment participa membri activi ai comunitatilor tematice, personalitati publice si reprezentanti ai organizatiilor civice partenere, noteaza sursa citata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: