„Dacian Ciolos nu a fugit la Bruxelles sau la tata Soros ci e la Bucuresti si e foarte activ”. Ciolos isi anunta planurile

news

Fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, Cristian Mituta, anunta ca fostul premier este in Bucuresti si, mai mult decat atat, este „foarte activ”.

„Breaking news: Dacian Ciolos nu a fugit la Bruxelles sau la tata Soros ci e la Bucuresti si e foarte activ”, a scris Mituta pe Facebook.

Dacian Ciolos are programat un interviu la Europa FM cu Andreea Esca, sambata, de la ora 12.00. Este primul interviu pe care Ciolos il acorda in ultima luna.

Premierul Dacian Ciolos a declarat, la inceputul anului, ca va ramane in Romania si ca va incerca sa-si „valorifice competentele” aici.

„Am avut o sansa extraordinara sa-mi servesc tara. Voi incerca sa-mi valorific experienta si in anii viitori, in interesul public in Romania. Vreau sa spun foarte clar ca nu mi-am pus problema sa parasesc tara, nu am de ce, intentionez sa ramana in tara. Voi ramane in tara. Am confirmarea mai multor colaboratori ca doresc sa gasim posibilitatea de a ne implica civic pentru a ne valorifica experienta din acest an”, a spus Dacian Ciolos, in ultima sa conferinta de presa ca premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: