Dacian Ciolos prezinta dovada ca a avut cea mai performanta guvernare: „PSD, oameni agresivi si lipsiti de bun-simt”

politica

Fostul premier Dacian Ciolos prezinta un tabel privind absorbtia fondurilor europene prin care demonstreaza ca in timpul guvernarii sale s-au atras mai multi bani decat in guvernele PSD conduse de Grindeanu si Tudose. El acuza „minciuna si propaganda” de care da dovada PSD.

Astfel, Ciolos arata ca in timpul guvernarii tehnocrate au fist atrase peste 7,3 miliarde de euro, mult mai mult decat sumele incasate apoi de guvernele Grindeanu su Tudose. Cu toate acestea, PSD continua sa il acuze pe Ciolos ca absorbtia fondurilor europene a fost „zero”.

„Comunicarea coalitiei de guvernare este facuta de oameni agresivi si cel mai adesea lipsiti de bun simt. Oameni care traiesc din scandal si minciuna. Oameni platiti sa acopere adevarul cu mult, mult zgomot. Ei au reusit sa convinga o buna parte a romanilor ca Guvernul Ciolos a fost ‘zero’ la absorbtia fondurilor europene si multi i-au votat. Acum, dupa trei guverne ale domnului Dragnea, putem sa comparam cifrele pe un grafic clar facut de o organizatie independenta. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus. Si asta nu numai la fonduri europene.

2016 a fost cel mai performant an, au intrat in tara peste 7 miliarde de euro.

Restul e minciuna, propaganda, manipulare si mult scandal. Romania are nevoie de profesionalism si bun simt si nu de politica de circ si mici atat de specifica coalitiei de guvernare”, a scris Ciolos pe Facebook.

Iata tabelul prezentat de Societatea Academica Romana:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: