Dacian Ciolos, Ramona Strugariu si Dragos Paslaru deschid lista REPER pentru europarlamentare. Potrivit celui mai recent sondaj, doar 0,9% dintre romani vor vota cu acest partid

politica

candidati, REPER, europarlamentare, Dacian Ciolos, degeaba

Partidul REPER si-a desemnat joi seara candidatii la europarlamentare in urma alegerilor interne. Potrivit surselor consultate de G4Media, lista urmeaza sa fie deschisa de fostul premier Dacian Ciolos, urmat de actualii europarlamentari Ramona Strugariu si Dragos Pislaru.

Reamintim ca REPER a fost infiintat in 2022 de Dacian Ciolos si de alti fosti membri ai partidului PLUS, dupa ce au demisionat cu totii din USR, din cauza unor neintelegeri doctrinare. In prezent, Dacian Ciolos nu mai detine nicio functie de conducere in REPER, partidul fiind condus de co-presedintii Ramona Strugariu si Dragos Pislaru, ambii europarlamentari.

Reamintim ca potrivit celui mai recent sondaj INSCOP, REPER ar fi votat de doar 0,9% dintre romani, in conditiile in care pragul de accedere in Parlamentul European este de 5% din totalul voturilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: