Dacian Ciolos s-a decis. Mesaj ferm legat de infiintarea unui nou partid

actualitate

Dacian Ciolos a declarat, marti, in cadrul unui eveniment organizat de Grupul pentru Dialog Social, ca exclude formarea unui nou partid.  Motivul invocat este ca un nou partid nu ar face decat sa faramiteze electoratul.

„O angajare acum intr-un partid nou n-ar face decat sa dezbine si mai mult fortele care incearca sa se regaseasca. Nu doresc sa fiu cel care dezbina, care fractureaza si mai mult”, a explicat Dacian Ciolos.

Ciolos a mai spus ca „voi cauta impreuna cu echipa mea modalitatea cea mai eficienta sa ne aducem contributia la a construi”, atunci cand a fost intrebat in legatura cu viitorul sau politic.

Intrebat despre discutiile cu PNL si USR, Ciolos a spus ca „nu m-au invitat si nu am refuzat”, adaugand ca va lua o decizie „cand lucrurile vor fi suficient de asezate pentru a ne putea gasi locul, ca nu fugim nicaieri din tara”.

Ciolos a promis ca va pune in practica principiile enuntate in Platforma 100. „Ma angajez si o fac cu toata forta, dar nu cred ca tot raul e din cauza unui om si ca solutia se afla intr-un singur om”, a spus Ciolos.

„Nu ma intereseaza batalia de dragul puterii intr-un partid sau altul, tin legatura cu oameni si dintr-o parte si din alta”, a mai spus Ciolos.

„Cred ca prea mult ne concentram asupra formei si prea putin asupra fondului”, a mai spus Ciolos la intrebarile insistente ale participantilor la dezbatere in legatura cu viitorul sau, potrivit hotnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: