Dacian Ciolos spune „STOP” dezmatului populist pe banii romanilor al PSD. Mesaj de forta al premierului

politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat vineri, la Alba Iulia, ca daca e populista si nu are surse de finantare, orice lege va fi atacata la Curtea Constitutionala, indiferent de cine e sustinuta.

‘Orice lege, indiferent de cine o voteaza, daca e populista si daca nu are surse de finantare, noi vom lua masuri si acolo unde avem argumente, le vom ataca la Curtea Constitutionala’, a declarat, intr-o conferinta de presa, premierul Dacian Ciolos, citat de Agerpres.

Seful Guvernului a subliniat din nou ca nu va sustine masurile populiste, indiferent de partidul care le promoveaza, el raspunzand astfel si intrebarii unui jurnalist referitoare la majorarile de salarii si indemnizatii prevazute de programul de guvernare al PNL.

Dacian Ciolos s-a aflat vineri la Petrosani si Alba Iulia, unde s-a intalnit cu autoritatile locale din Valea Jiului si din zona Rosia Montana — Muntii Apuseni, carora le-a prezentat mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrata a zonelor-pilot de interventie, care vizeaza si aceste doua foste zone miniere mono-industriale.

Pe langa discutiile cu autoritatile locale din fostele zone miniere Valea Jiului si Rosia Montana — Muntii Apuseni, premierul Dacian Ciolos a avut intalniri cu membri ai Senatului Universitatii din Petrosani si a vizitat Biroul local al Unitatii Guvernamentale de Asistenta Tehnica — Valea Jiului.

Primul ministru a fost insotit de vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de consilierul de stat Ionel Danca, coordonatorul Unitatii Guvernamentala de Asistenta Tehnica, precum si de secretarul de stat din Ministerul Culturii, Oana Bogdan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: