Daciana Sarbu intervine. Cum il apara nevasta pe Victor Ponta

politica

Europarlamentarul Daciana Sarbu, impreuna cu ceilalti alesi europeni ai PSD, au transmis presei un comunicat in care i-au apararea lui Victor Ponta.

”Avand in vedere ultimele evenimente, dar si speculatiile din spatiul public, delegatia europarlamentarilor Partidului Social Democrat isi exprima intregul sprijin pentru premierul Victor Ponta si guvernul condus de acesta, care a luat masuri extrem de importante pentru Romania in acesti ani, cu impact pozitiv asupra economiei.

O demisie a lui Victor Ponta ar afecta trendul economic si social pozitiv pe care se afla Romania. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul, iar acesta urmeaza sa se pronunte”, este declaratia Delegatiei europarlametarilor PSD.

Delegatia tine sa sublinieze faptul ca, potrivit deciziei Curtii Constitutionale 270/2008, presedintele nu poate decide asupra suspendarii premierului, fara aprobarea Camerei parlamentare din care acesta face parte, daca acesta detine totodata calitatea de deputat sau senator.

Europarlamentarii PSD atrag atentia, de asemenea, ca speculatiile din spatiul public si incercarile de a pune presiune pe guvern si de a crea instabilitate sunt lipsite de fundament, din moment ce premierul Victor Ponta nu se afla sub urmarire penala.

Printre eurodeputatii romani membrii PSD se numara si sotia premierului, Daciana Sarbu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: