Daea, disperat ca va fi remaniat: „Urmaresc zi de zi si ceas de ceas programul de guvernare. Nici macar nu ma uit la televizor”

politica

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, declara intr-un interviu pentru Agerpres ca „urmaresc zi de zi si ceas de ceas”. Sursele politice au anuntat ca numele lui Daea se afla pe pe lista remaniabililor.

AGERPRES: Domnule ministru, in ce relatii sunteti cu doamna premier Viorica Dancila, pentru ca am vazut ca ati tot aparut pe o asa zisa „lista neagra” a ministrilor care vor remaniati?

Petre Daea: Eu sunt in relatii foarte bune cu doamna premier, dar nu comentez astfel de liste. Nu discut astfel de lucruri, am treaba multa. Datoria mea este sa imi fac treaba pe baza programului de guvernare pe care l-a aprobat Parlamentul Romaniei si pe care il urmaresc zi de zi si ceas de ceas. Nu pierd nicio o clipa, nici macar nu ma uit la televizor sa vad pe ce lista sunt, ma uit tot timpul pe Programul de Guvernare, fac analize in fiecare zi in asa fel incat sa fie bine pentru tara si dau socoteala doar constiintei mele.

Mai mult despre:

Comentarii: