Dan Andronic il toarna pe Vasile Dancu in direct la TV, ii indeamna pe procurori sa ii puna fostului vicepremier aceste intrebari despre Dragnea

news

Afaceristul Dan Andronic, urmarit penal de DNA in mai multe dosare, a declarat la B1 TV ca Vasile Dincu a fost de mai multe ori cu Liviu Dragnea in Brazilia si i-a indemnat pe procurori sa il ia la rost pe fostul vicepremier.

„Daca vrea sa afle adevarul despre deplasarile din Brazilia, DNA ar putea sa-l intrebe pe Vasile Dancu, cel care a fost cu Dragnea in Fortalezza de nenumarate ori. De ce nu il intreaba si pe Vasile Dancu, care a fost aproape la fiecare deplasare in Brazilia. Era cel mai bun prieten al lui Dragnea, adica de ce trebuie sa o intrebe pe iubita lui Dragnea. Dancu a fost de mai multe ori cu Dragnea in Brazilia. Faceau parte dintr-un anturaj comun, erau prieteni, mergeau la petreceri, la sedinte, se sprijineau”, a declarat Andronic.

El a tinut sa confirme apoi ca Dragnea avea un comportament slugarnic fata de generalul SRI Florian Coldea.

„A existat un moment de derapaj intre Victor Ponta si Liviu Dragnea cand Ponta povestea voalat ca Dragnea ii cara celebrele sticle de Opus One lui Coldea la masina. Am gasit un martor ocular la povestea aia, am deja descrierea evenimentului, nu dau mai multe amanunte inainte sa scriu acel episod din ‘Noi suntem statul’, dar Victor Ponta nu a glumit, acel episod fiind real, in 2014 daca nu ma insel. Dragnea a facut parte din acest angrenaj si poate sa isi aduca aminte o gramada de lucruri, a asistat la anumite discutii si stie despre anumite intelegeri. Liviu Dragnea asistat la anumite discutii si situatii, important este doar cand de hotaraste sa spuna. Daca va avea cutitul la os va povesti”, a mai spus Dan Andronic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: