Dan Barna: „De 30 de ani incoace, doar mimam schimbarea, schimbam culorile la geci si pastram increngaturile mafiote”

politica

Liderul USR, Dan Barna, a declarat luni, la Constanta, ca miza datei de 27 septembrie este ca Alianta USR PLUS ”sa intre” in primariile din Romania si in consiliile locale pentru a le arata oamenilor ca este posibila schimbarea, sustinand ca „de 30 de ani incoace, doar mimam schimbarea, schimbam culorile la geci si pastram increngaturile mafiote”.

„Exista un sentiment al nevoii de schimbare pe care oamenii il transmit in strada. Este vorba de toate acele lucruri marunte, dar care arata cat de important este sa depesedizam Romania, Constanta in particular. Ideea aceasta ca primarul se comporta ca si cum ar fi jupanul, iar cetatenii trebuie sa suporte trebuie sa inceteze.

De aceea sunt in USR PLUS oameni care au decis sa nu mai stea deoparte. Cumva ne pretindem europeni, dar, in realitate, sunt foarte multe lucruri care nu s-au intamplat. Si, pentru ca ele sa se intample, trebuie altfel de administratie locala. Miza datei de 27 septembrie este ca USR PLUS sa intre in primariile din Romania si in consiliile locale tocmai pentru a arata oamenilor ca este posibila schimbarea. De 30 de ani incoace, doar mimam schimbarea, schimbam culorile la geci si pastram increngaturile mafiote”, a declarat Barna, citat intr-un comunicat de presa transmis de USR.

Conform sursei citate, in judetul Constanta, la fel ca in celelalte judete ale tarii, Alianta USR PLUS le propune romanilor oameni competenti, bine pregatiti si integri, care vor arata ca administratia publica locala poate si trebuie sa fie altfel, una in beneficiul cetatenilor, nu al politicienilor si al clientelei de partid.

Candidatul USR PLUS la Primaria Constanta, Stelian Ion, a indemnat cetatenii sa mearga la vot pentru a schimba soarta orasului.

„Mai sunt 20 de zile pana la alegeri, depinde doar de constanteni sa schimbe soarta orasului. Constanta va renaste! Depinde doar de noi sa ne convingem prietenii, vecinii, cunoscutii sa faca un minim efort si vor vedea ca se poate. Alaturi de o echipa minunata de consilieri, vom face lucruri pe care le-am visat cu totii, dar pe care cei care au fost pana acum nu au vrut sa le faca sau nu au fost in stare sa le faca. Vom face din Constanta un oras european, modern, stralucitor, in care sa iti placa sa traiesti, un oras fermecator, verde, viu”, a afirmat Stelian Ion.

Copresedintele USR PLUS Dan Barna s-a aflat, luni, la Constanta, pentru a-i sustine pe candidatii aliantei din judet, in frunte cu Stelian Ion la Primaria Constanta si Remus Negoi la Consiliul Judetean.

Candidatii si Dan Barna au mers prin oras pentru a vorbi cu constantenii si pentru a afla problemele lor, dar si pentru a le prezenta acestora solutiile USR PLUS.

Mai mult despre: ,

Comentarii: