Dan Barna dezvaluie cum i-a cumparat Dancila pe parlamentari: „Stiu cazuri de functii oferite amantei”

politica

Liderul USR, Dan Barna, a dezvaluit, miercuri seara, cum isi cumpara Viorica Dancila sustinerea parlamentarilor care au semnat motiunea de cenzura.

„Ofera bani, functii pentru amante. Stiu cazuri de functii oferite amantei, de bani, efectiv, promisi. Lucrurile acestea vor iesi, si sumele, si maniera in care s-au dat”, a anuntat Barna la Digi24.

Digi24 a anuntat, miercuri seara, ca inca noua parlamentari de la PSD si din grupul minoritatilor vor vota motiunea de cenzura. PSD reusise in cursul zilei sa atraga de partea sa noua parlamentari care semnasera motiunea.

Numarul necesar de voturi pentru ca motiunea sa treaca este de 233. Opozitia pierduse miercuri noua dintre semnatari, astfel incat ar fi urmat sa aiba 228. Insa, alti noua din PSD si de la minortati au venit alaturi de Opozitie, astfel incat numarul parlamentarilor pe care Opozitia se bazeaza a ramas de 237.

Digi24 a mai anuntat ca PSD pune la bataie sume ametitoare pentru ca parlamentarii sa nu voteze motiunea.

„Sumele pornesc de la 100.000 de euro si ajung chiar pana la un milion. Se vorbeste si despre sume cash”, a spus Cosmin Prelipceanu.

Mai mult despre:

Comentarii: