Dan Barna prezinta solutia USR PLUS pentru iesirea din criza politica: „Cer actualului parlament un acord politic pentru a agrea realizarea anticipatelor”

politica

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca alianta USR-PLUS poate intra la guvernare doar in conditiile unei majoritati parlamentare care sa sustina reformele de care Romania are nevoie. El a cerut un acord politic intre liderii partidelor parlamentare pentru declansarea de alegeri anticipate dupa prezidentiale.

”Solutia in care credem sunt alegerile anticipate imediat dupa prezidentiale. Imi asum sa cer actualului parlament un acord politic pentru a agrea realizarea anticipatelor, singurele care ne pot scoate din criza care se anticipeaza”, a declarat Dan Barna.

”Romania are nevoie de un guvern de tranzitie. Solutia corecta e sa ne intoarcem la popor, la alegeri anticipate. Romanii au primit in aceasta guvernare doar agenda personala pe justitie a liderilor PSD”, a mai spus presedintele USR .

Barna a apreciat ca Guvernul Dancila „nu mai are nicio legitimitate” si a cerut Parlamentului un acord politic pentru a agrea organizarea alegerilor anticipate. El a mentionat ca acestea ar putea avea loc dupa alegerile prezidentiale.

Mai mult despre: ,

Comentarii: