Dan Barna: „Sunt ultimele zile ale pesedismului in Bucuresti. Nicusor Dan numai de razboiul din Siria nu a fost acuzat”

politica

Presedintele USR, Dan Barna, a lansat miercuri un nou mesaj de sustinere a lui Nicusor Dan, care se confrunta cu un atac fulminant din partea organelor de propaganda ale PSD. „Nicusor Dan numai de razboiul din Siria nu a fost acuzat”, a subliniat Barna.

Nicusor Dan numai de razboiul din Siria nu a fost acuzat, asta arata disperarea PSD. Sunt ultimele zile lale pesedismului in Bucuresti. Nu ne vom da batuti, ramanem in picioare, vom demonta fiecare minciuna si mizerie pe care Firea si sleahta de argati le arunca in spatiul public. Este timpul ca gasca Firea-Pandele sa plece acasa, in palatul din Voluntari”, a spus Barna intr-o conferinta de presa.

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca va depune plangere penala pentru denunt calomnios impotriva celor noua parlamentari PSD, in frunte cu Serban Nicolae, care i-au facut plangere la DNA pentru luare de mita, trafic de influenta si santaj.

„Pentru acesti parlamentari voi face plangere penala pentru denunt calomnios. Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, o sa le fac plangere penala pe acest subiect”, a anuntat Nicusor Dan, miercuri dimineata.

Noua parlamentari PSD, in frunte cu Serban Nicolae, au depus marti un denunt penal impotruva lui Nicusor Dan, pe care il acuza, printre altele, de luare de mita. Denuntul a fost depus prin casa de avocatura Piperea si Asociatii.

Cei noua parlamentari sunt Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Serban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihalcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Caruceriu si Florin Manole. Toti sunt parlamentari de Bucuresti, in conditiile in care PSD Bucuresti este condus de Gabriela Firea.

In denuntul penal, Nicusor Dan este acuzat de santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani. Parlamentarii PSD se folosesc si de inregistrarea audio publicata de Dana Budeanu.

Parlamentarii PSD mai sustin ca, cu ajutorul Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan ii santajeaza pe investitorii imobiliari.

„In spatele acestor initiative aparent dezinteresate se afla in realitatea interesele financiare ale deputatului Nicusor Dan, care blocheaza proiectele imobiliare ale mai multor investitori pentru ca ulterior sa isi retraga actiunile, in schimbul unor sume de bani care intra in patrimoniul acestuia cu titlu de donatie”, sustin parlamentarii PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: