Categories: news

Dan Diaconescu a fost saltat cu mascatii, este acuzat de „relatii sexuale cu minore” in varsta de 15 ani. Si asta nu e totul

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, a fost retinut, joi, in vila din Bucuresti, de politisti intr-un caz in care este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu doua minore.

Acuzatiile procurorilor: Act sexual cu un minor in forma continuata.- mai multe acte materiale. Folosire a prostitutiei infantile in forma continuata- mai multe acte materiale.

In fapt, conform unor surse judiciare, in anii 2020 si 2021, Dan Diaconescu a intretinut, contra cost, relatii sexuale cu o minora, cunoscand varsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme), in Bucuresti si in Constanta. Ulterior, a facut acelasi lucru, cu sora geamana a minorei- tot in Bucuresti si Constanta.

Tot in acea perioada, Dan Diaocnescu a incercat sa gaseasca o minora virgina, careia sa-i cumpere virginitatea, acuza anchetatorii.

Ulterior, el a fost pacalit de una dintre minore ca a gasit o prietena virgina. A fost filmat si ulterior santajat sa ofere bani, in caz contrar, imaginile ar fi urmat sa fie publicate.

Politistii din Constanta au efectuat, joi, perchezitii la o locuinta a lui Dan Diaconescu.

Comunicatul oficial:

La data de 6 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei municipiului Constanta – Biroul Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au efectuat o perchezitie domiciliara, la locuinta unui barbat, de 55 de ani, din municipiul Bucuresti, intr-un dosar in care sunt sesizate fapte de natura penala pe care acesta este banuit ca le-ar fi savarsit.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

15 minute ago

Diana Sosoaca, activata international impotriva „vestului colectiv”. „Pe aici nu se trece!”

Dupa o „vizita speciala” in Serbia, senatoarea de Iasi, Diana Sosoaca a trimis o scrisoare…

12 minute ago

Tentativa de lovitura de stat in Congo. Armata: „Actiunea a fost inabusita in fasa”

Armata congoleza afirma ca a "dejucat o lovitura de stat" duminica dimineata devreme si a…

51 de minute ago

„Viata premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol”, anunta vicepremierul. „Dar starea sa ramane grava si necesita ingrijiri intensive”

Viata premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol, la patru zile dupa atentatul…

45 de minute ago

OpenAI desfiinteaza echipa axata pe riscurile AI pe termen lung, la mai putin de un an dupa ce a anuntat-o

OpenAI si-a desfiintat echipa axata pe riscurile pe termen lung ale inteligentei artificiale la doar…

12 minute ago