Dan Diaconescu, de la Rolls Royce si yacht, la polizat scaunele. Ce face DD la puscarie

news

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, munceste din greu la inchisoare, pentru a a ajunge mai repede in libertate. El a ajuns seful atelierului de tamplarie, in locul lui George Copos.

“Am aflat ca Dan Diaconescu, patronul OTV, este sef la tamplarie, in locul fostului rapidist George Copos. Sta acolo de dimineata pana seara, ca sa treaca timpul mai repede, face scaunele, iar duminica merge la biserica pe care eu am construit-o. Nu prea are cu cine sa se converseze. Despre Gica Popescu am aflat ca trebuie sa iasa in curand definitiv, pentru buna purtare”, a declarat Miron Cozma pentru Click.

dan_diaconescu_-_rolls_royce_phantome

Dan Diaconescu (47 de ani) se afla de aproape 7 luni in Penitenciarul Rahova, unde a ajuns dupa ce a fost condamnat, in luna martie, la 5 ani si sase luni de inchisoare pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea. Diaconescu le-a cerut acestora 200.000 de euro, respectiv 100.000 de euro, pentru a nu difuza campanii de presa impotriva lor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: