Dan Puric, APARAT cu inversunare de Rares Bogdan: „Il sustine pe Putin? Mancati rahat si o sa va fie rusine”

news

Puternic atacat in ultima saptamana pentru discursurile sale nationaliste, Dan Puric este aparat cu inversunare de catre realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. „Va e teama si de Puric? Sistemul reactioneaza pentru ca Puric e prea sincer, prea direct si prea iubitor de Romanie?”, intreaba Rares Bogdan.

„Spun inca de la inceput ca nu este corect ce i se intampla acestui om de cate ori paraseste scena teatrului sau a salilor de conferinte pentru a calca intr-un platou de televiziune. …Multe ziceri din Dan Puric au devenit virale pentru a fi apoi ciopartite de minti pretins virile, si asta deoarece in spatiul (de)formator de opinie, confiscate pana la ultimul cent de niste bocitoare cu pretentie de walkirii, a aparut un tip care cuteza sa aiba alte pareri. Traim intr-un secol unde, in ciuda spatiului nesfarsit de exprimare, trebuie sa gandesti „politically correct”, caci altfel trebuie sa sfarsesti ingropat in scuipat. Sa inteleg ca vechea mostra de fair-play a lui Vasile Alecsandri – “E unul care canta mai dulce decat mine?/ Cu-atat mai bine tarii, si lui cu-atat mai bine” e prafuita, jalnica si patetica, nu? Desueta, nu?

…Singurul pe care il cred ca dojeneste sau o face pentru ca doreste o polemica civilizata pe model de inceput de secol XX (in realitate dansul nu critica, ii stiu verbul, penita si mintea taioasa atunci cand critica cu adevarat) este Andrei Plesu. Tocmai de aceea nu ma voi referi la domnia sa. Dansul a aruncat civilizat o manusa a polemicii pe care Dan Puric o poate ridica sau nu. Nu la nobili fac referire, ci la puslamalele natange care pandesc orice farama de altfel de patriotism decat cel deprins in intalnirile de educare ale post-modernismului si fac in asa fel incat sa-si justifice solda. Si stiti cum se produce asta? Se da un telefon, se stabileste intalnirea cu vectorul care detine palnia, se anunta “Pericoool!!”, „agent al reactiunii”, si hat! Punguta cu 2 bani. “Pericol cu ce scop?” “Defetism!!” “In favoare cui?” “A lui Putin!” :)))) „Ambasadeleeeeeeee!!! Aoleu!! Poate unii se pot simti atacati si atunci mai bine incepem operatiunea „defaimarea” cu limbutul asta de Puric, se gandesc unii sau altii…..

… Mai baietasi si fetite, mai draga, sunteti atat de transparenti… Ce afirma pana la urma Dan Puric atat de deranjant pentru geopolitica din capul vostru? Ca Romania a fost mereu in Europa. Ca fiecare familie trebuie sa-si faca propriul Marasesti. Ca doar credinta si iubirea de tara declarata si prestata in paradigma stramoseasca ne poate salva. Ca regalitatea era solutia? Ca putem sa nu mai fim atat de slugi, ca daca ne iese din pieptul de arama si interesul national adevarat, nu mimat sau pus pe cozoroc precum Tweety, poate vom fi mai respectati.

…Visez cu mult drag la clipa in care veti cadea din varful mormanului cu rahat pe care il mancati si va va fi rusine sa mai dati ochii cu ascultatorii, cu cititorii, cu telespectatorii si mai ales cu vecinii. Am credinta ca se va intampla, odata si-odata. Sper doar sa apuc sa va vad privind, precum Zorba, spre naruirea gaselnitei cu ajutorul careia ati devenit unii bogati si altii frustrati fara sa iubiti tara asta care va inghite toate laturile si continua sa zambeasca increzator prin oamenii sistemului ce vor exclusiv doar personaje gri, fara insusiri ca sa citez din Musil.

Va e teama si de Puric? Sistemul reactioneaza pentru ca Puric e prea sincer, prea direct si prea iubitor de Romanie? Spre deosebire de multi dintre voi, care va rusinati de Romania. Va deranjeaza ca Puric vorbeste cu patos si poate strica anumite planuri care sa duca la alternative? Aici e problema? Ce naiba v-a apucat sa il balacariti in felul acesta odios si plin de lasitate? Nu va place, simplu, folositi telecomanda sau intrati in polemica folosind argumente interesante si nu scuipati! Construiti!”, este mesajul publicat de Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: