Dan Puric, propaganda pentru PSD: „Guvernul si Presedintia au lovit fara scrupule in saraci/ Teodosie, verticala ortodoxiei romanesti”

news

Actorul Dan Puric a atacat violent Guvernul si Presedintia, marti, intr-o interventie la Antena 3, sustinand ca cele doua institutii i-au „lovit fara scrupule” pe tarani. El se referea la decizia de blocare a accesului in pietele inchise, in are nu exista aerisire.

„Vedeti ca in perioada aceasta institutiile noastre si prezidentiale si guvernamentale au lovit fara scrupule saracii, intr-o inconstienta din asta bolsevica albastra in Biserica si in taranul roman. Taranul roman, producatorul este o icoana in munca. El indura. Uitati-va in istoria Romaniei. Toti care au lovit in taranul roman au iesit din istorie”, a sustinut Dan Puric.

Puric a tinut sa ii aduca omagii si lui Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, care a fortat luni incalcarea restrictiilor sanitare.

„Vremurile acestea de prigoana moderna si perverse asa si pudrate constitutional sunt cea mai buna ocazie ca sa iasa verticalitati romanesti crestine. Inaltul Teodosie este o verticala a ortodoxiei romanesti. Crestinii aceia care s-au dus acolo sunt niste reprezentanti extraordinari ai acestui popor. Pe de alta parte, mie mi-e mila de cei care au intervenit acolo, saracii jandarmi pentru ca stiti cum este, cand dai in biserica, consecintele in timp sa te fereasca Dumnezeu care sunt, pentru ca au familii saracii si eu ma rog sa nu li se intample ceva”, a mai spus Dan Puric.

Mai mult despre:

Comentarii: