Dan Sova s-a victimizat penibil in fata judecatorilor de la Instanta Suprema: „Cred ca o sa scriu o carte despre ce am trait in acesti ani”

news

Dan Sova a declarat marti, la instanta suprema, la ultimul termen in dosarul CET Govora, in care procurorii au cerut condamnarea sa la inchisoare pentru trafic de influenta, ca acest dosar a fost pentru el una dintre cele mai dure lectii de viata, ca i-au fost distruse definitiv cariera si viata, ca traieste o consternare perpetua si ca probabil va scrie o carte despre aceasta perioada, reluand afirmatiile conform carora nu a comis faptele de care este acuzat.

„Pentru mine acest dosar a fost una dintre cele mai dure lectii de viata. Am vazut care este in Romania statutul unui om acuzat. Am trait o excludere din societate din 2015”, a spus Sova in fata instantei, adaugand ca, daca ar fi comis fapta, „ar fi existat cai mult mai usoare care se puteau rezolva cu procedura penala inca de la parchet”.

El a sustint ca nu a ales procedura usoara pentru ca nu a comis fapta.

„Aceste acuzatii nefondate mi-au distrus viata si cariera definitiv pentru ca suspiciunea care planeaza asupra mea e insurmontabila in actuala societate. Traiesc de doi ani de zile o consternare perpetua cu privire la toata aceasta desfasurare de forte. Nu sunt avocat de penal dar stiu sa ma uit pe un dosar. Cum e posibil sa mergi in instanta cu un astfel de dosar? Cred ca o sa scriu o carte despre ce am trait in acesti ani. Toata nedreptatea, tot nejuridicul”, a adaugat Sova, citat de News.ro.

Procurorii au cerut marti condamnarea lui Dan Sova la inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora, confiscarea sumei de 100.000 de euro si mentinerea sechestrului asigurator; pronuntarea in acest dosar fiind amanata pentru 25 septembrie. Din complet a facut parte si judecatoarea Ana Maria Dascalu, a carei retragere din dosarele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca urmare a pensionarii, a determinat reluarea judecarii acestora.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: