Dan Tanasa (AUR), noi declaratii suburbane, nu regreta nimic: „Fetitele de la USR au luat un bat si au deranjat un caine care evident i-a muscat”

politica

Deputatul AUR Dan Tanasa a continuat sa se manifeste suburban si la Antena 3 dupa ce in parlament i-a injurat obscen, cu un vocabular de interlop, pe doi parlamentari ai USRPLUS.

”Imi pare foarte rau ca nu se vede ca eu nu m-am legat de niciun parlamentar USR pana cand nu am fost provocat. Fetitele de la USR au luat un bat si au deranjat un caine care evident i-a muscat. Si ii va musca de fiecare data cand fetitele de la USR vor indrazni sa ma jigneasca”, a declarat Tanasa la Antena 3.

”Sigur ca cei care ma cunosc, prietenii mei si apropiatii mei si de altfel chiar si dumneavoastra ma cunoasteti ca nu asa reactionez eu. Nu imi este specific acest comportament”, a sustinut Dan Tanasa.

”In primul rand eu am protestat public in acelasi mod in care USR a protestat public la conferintele de presa ale anumitor demnitari ai statului si le deranja conferintele de presa si am protestat astazi public. Am ales sa ma fac vocea magistratilor si am transmis ministrului in timpul conferintei de presa ca CMS a dat aviz negativ pentru desfiintarea sectii speciale si de altfel si asociatiile magistratilor s-au pronuntat impotriva desfiintarii sectiei speciale iar eu am ales sa ma fac vocea magistratilor si sa ii spun domnului ministru ca ceea ce face USR acum este nimic mai mult decat o politizare a Justitiei”, a mai declarat deputatul AUR.

Deputatul Dan Tanasa (AUR) l-a injurat suburban, miercuri, pe holul Parlamentului pe deputatul  Ionut Mosteanu (USR). Anterior, el a zbierat timp de cinci minute in timp ce Dan Barna si Stelian Ion incercau sa dea declaratii presei despre desfiintarea Sectiei Speciale.

„Daca te bag in pizda ma-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat! Esti un securist, puti de la o posta a securism. Iti fac o mare favoare ca te bag in seama, esti un zero barat! Nu te injur, esti un zero barat! N-ai facut nimic in viata ta, nu vorbi tu de George Simion! Esti nimeni in drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, a spus Tanasa, fiind filmat de jurnalisti.

„Nu va face cinste”, a replicat Mosteanu.

Ulterior, Tanasa l-a injurat si pe deputatul USR Silviu Dehelean.

„Dispari de aici, paduche, nu auzi ce spun? Ba, dispari de aici! Iti ordon sa dispari din fata mea, sa faci pasi. Nu mai strica aerul. Mars de aici! Iti ordon sa faci pasi inainte”, a zbierat Tanasa. In spatele lui Tanasa erau mai multi parlamentari AUR care il incurajau.

Dan Tanasa a fost promovat puternic in ultimii ani de Antena 3.

Citeste si: „Nu ne tragem de chiloti”. Parlamentarii AUR, scandal grotesc, au venit peste liderii USRPLUS pentru a le bruia declaratiile – Video

Deputatul AUR Georgel Badiu a anuntat, miercuri, la dezbaterile privind desfiinatrea Sectiei Speciale, ca partidul sau voteaza impotriva. El a sustinut ca, dupa desfiintarea Sectiei Speciale, DNA-ul „o sa inceapa jihadul in justitie”.

„N-am vazut eforturi pentru curatarea DNA-ului de lepre. Asta este problema cu DNA, este folosit ca arma politica. Nimic nu mai face DNA pana nu se scapa de Sectia Speciala, dupa care o sa inceapa jihadul in justitie”, a acuzat Badiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: