Dana Grecu catre Radu Tudor: „Vrei sa-mi distrugi de tot relatia cu Liviu Dragnea? Relatia este deja distrusa”

news

Realizatoarea Antena 3, Dana Grecu, a declarat, luni ca are o relatie proasta cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Mai in gluma, mai in serios, ea i-a reprosat lui Radu Tudor ca vrea sa-i distruga relatia cu presedintele PSD.

Radu Tudor a anuntat ca il are ca invitat in emisiunea sa pe Liviu Dragnea, spunand ca il va intreba pe acesta despre legea salarizarii. Colega sa, Dana Grecu, i-a cerut sa il intrebe si despre sticlele de vin pe care i le-a facut cadou generalului SRI Florian Coldea, informatie dezvaluita de catre Victor Ponta. „Bine, o sa-i transmit ca Dana Grecu are aceasta intrebare”, a raspuns Tudor.

„Vrei sa-mi distrugi de tot relatia cu Liviu Dragnea? Relatia este deja distrusa. Spune-i ca este o intrebare de la o telespectatoare pentru Liviu Dragnea: ce este cu vinul pentru Florian Coldea?”, a spus, mai in gluma, mai in serios, Dana Grecu.

Enervat ca Liviu Dragnea a spus despre el ca este coordonat de SRI, Victor Ponta a dezvaluit ca liderul PSD i-a facut cadou generalului SRI, Florian Coldea, sticle de vin „Opus One”. Acesta este un vin extrem de scump.

„Ma duc sa imi primesc ‘plata’ de la Basescu, Soros si SRI! Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin ‘Opus One’ pe care le ducea ‘prietenul’ Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: