Dana Grecu, enervata ca Dragnea a refuzat sa-i dea explicatii despre Legea salarizarii: „Inteleg ca sunteti suparat cu Bombonica”

actualitate

Atitudine surprinzatoare a postului Antena 3 fata de Liviu Dragnea. Realizatoarea Dana Grecu l-a atacat dur pe presedintele PSD dupa ce acesta a refuzat sa intre in direct pentru a da explicatii despre Legea salarizarii.

„Sunteti suparat. Eu va inteleg, va inteleg sa stiti. Va inteleg ca sunteti suparat cu Bombonica, cu procesul cu referendumul, si pentru Ponta si pentru ce se mai intampla cu Iohannis, pe Coldea nu stiu daca sunteti suparat. Sunteti suparat si pe Coldea? Ponta insista ca dadeati sampanie sau vin scump fostului sef din SRI, dlui Coldea. Sunteti suparat, e de inteles, e saptamana patimilor, nu vrem sa plusam, sa provocam reactii dure. Daca vreti sa intervenim, totusi, suntem aici si va asteptam si va ascultam cu mare interes ca de fiecare data. Nu mai pot cu… Am si eu un pic de limita, ca sa zic asa. Una peste alta, sa stiti ca noi putem sa vorbim si despre altceva in emisiunea asta”, a declarat ironic Dana Grecu.

„Liviu Dragnea a jucat foarte prost din punct de vedere politic, este o lege foarte importanta”, a completat realizatoarea Antena 3.

Grecu a criticat secretomania din jurul Legii salarizarii si lipsa de dialog ministrului Lia Olguta Vasilecu cu reprezentantii sindicatelor.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu vrea ca proiectul legii salarizarii unitare sa fie depus luni, subliniind ca doreste sa mai fie dezbatut o saptamana.

„Nu, eu nu vreau sa-l depun azi (proiectul legii salarizarii unitare — n.r.). Sa mai stea o saptamana, sa mearga la grupuri, il publicam si in presa, sa-si mai dea lumea cu parerea”, a precizat Dragnea, intrebat daca proiectul va fi depus luni.

Liviu Dragnea a facut aceste precizari inaintea sedintei grupurilor parlamentare reunite ale PSD si ALDE la care ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, urmeaza sa prezinte acest proiect de lege.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: