Dana Grecu nu mai vrea sa auda de Gadea si Antena 3: „Au fost vremuri foarte grele, au lasat urme”

news

Dana Chera, fost Grecu, una dintre vedetele Antena 3 in perioada in care postul s-a remarcat prin atacuri dezlantuite impotriva justitiei si a DNA, anunta ca nu se mai intoarce in subordinea lui Mihai Gadea.

Intr-un interviu pentru Pagina de Media, Dana Chera sugereaza ca nu i-a fost deloc bine in perioada in care Antena 3 ii linsa pe toti cei care sustineau lupta anticoruptie si DNA. „Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut”, tine sa sublinieze fosta realizatoare.

„Pe mine Antena3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fata ca ziarist, dar au lasat urme in omul Dana Chera.

Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o sa vorbesc urat despre nimeni dar simt sa fac altceva.

Dupa o anumita varsta si dupa o perioada de pauza, te detasezi de particica ta si poti vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate partile. Mi-am dat seama ca nu mai pot face asta”, a declarat Chera.

Ea spune ca acum asteapta oferte pentru o noua slujba.

„Deocamdata am un blog, pe care scriu si, totodata, analizez ofertele care imi vin in aceasta perioada”, a mai spus Chera.

Dana Chera a anuntat in urma cu doi ani ca intra in concediu de maternitate.

Mai mult despre:

Comentarii: