Dana Grecu s-a intalnit cu Ciolos pe holurile de la Antena 3 si i-a facut scandal. Cu ce s-a confruntat premierul

news

Realizatoarea TV Dana Grecu a relatat, miercuri, ca s-a intalnit cu Dacian Ciolos pe holurile de la Antena 3 imediat dupa ce acesta a iesit din emisiunea lui Gadea. Grecu spune ca a refuzat sa-i intinda mana.

”Mie nu mi s-a parut ca domnul prim-ministru si-a cerut scuze. Ne-am intalnit aici, pe hol, dupa interviul cu Mihai Gadea. Am incercat sa ne salutam….insa i-am spus ca eu nu o sa intind mana. I-am spus ca din punctul meu de vedere a fost lamentabila iesirea domniei sale si ca nu si-a cerut scuze. Ce va spun dvs. acum i-am spus primului-ministru aici, pe holul Antenei. Ca a fost lamentabil, lamentabil”, a povestit Dana Grecu.

Ea a mai spus ca Dacian Ciolos a venit la Antena 3 pentru ca si-a facut un „calcul politic”.

”Primul ministru nu si-a cerut scuze fata de jurnalistii pe care i-a jignit. Nu merge asa. Lasand la o parte ca a fost un calcul politic, evident. Antena 3 este cea mai importanta platforma, e cei mai urmarit post de stiri din Romania. De asta a venit aici si Dacian Ciolos”, a sustinjut Grecu.

Marti, la o dezbatere a GDS, premierul a replicat astfel, dupa ce i s-a reprosat ca merge in studiourile Antena 3: „Eu sunt agronom si am invatat ca sunt plante care cresc in mocirla, dar nu poti sa-ti faci bine meseria daca nu te cobori in mocirla. Sigur, iti iei cizme de cauciuc sau faci un dus dupa aceea, dar tot trebuie sa cobori in mocirla”, a spus Dacian Ciolos.

Citeste si: Dupa ce Dacian Ciolos a plecat, vitejii de la Antena 3 au lansat un potop de invective. Iata cum s-au straduit sa-i salveze onoarea lui Gadea

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: