Dana Grecu si-a iesit din nou din fire, s-a napustit asupra unui invitat: „Vreau sa va opresc pentru ca ma enervati. Manipulati!”

news

Realizatoarea Antena 3 Dana Grecu a avut o noua iesire nervoasa in direct. De data aceasta ea l-a agresat pe liderul unui sindicat al politistilor, care a indraznit sa o critice pe ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Liderul Federatiei Nationale a Sindicatelor din Politie,¬†Florin Vilnei, a tinut sa atraga atentia ca noua lege a pensiilor, care va intra in vigoare din 15 septembrie, va determina injumatatirea veniturilor pentru multi dintre politisti. Grecu s-a enervat si l-a acuzat de „manipulare”.

Iata dialogul, redat de DC News:

Florin Vilnei: Sunt judete in care mediul rural este decapitat. Eu i-am spus doamnei Olguta Vasilescu ca imi e e teama de ziua de dupa 15 septembrie, cand se va modifica aceasta lege. Imi e teama pentru ca nu vom mai face fata.

Dana Grecu: Stati o secunda. Vreau sa va opresc pentru ca ma enervati si va spun de ce: Manipulati!

Florin Vilnei: Niciodata nu am manipulat.

Dana Grecu: Dumneavoastra imi spuneti ca dupa 15 septembrie vine moartea peste politisti.

Florin Vilnei: Doamna Grecu, daca omul isi face o socoteala si din 15 septembrie daca se pensioneaza pierde 700-800, 1000 de lei. Eu nu incerc sa manipulez si sa dezinformez, dar cine a aruncat in spatiul public (nr. – legea pensiilor) nu a informat. Sistemul de calcul va fi din 15 septembrie cu totul altul decat la momentul acesta.

Florin Vilnei: Dar nu puteti spune ca un om pierde 1.000 de lei la pensie.

Florin Vilnei a mai adaugat ca toti politistii vor pierde o treime din pensie dupa ce se vor pensiona, incepand din 15 septembrie. Acesta a precizat ca un sef de post are in jur de 6.000 de lei spre 7.000 de lei pensie, iar dupa 15 septembrie, dupa pensionare, va incasa aproximativ 3.000 de lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: