Dancila a chiulit de la intalnirea cu Tariceanu fara nicio explicatie. Anunt furios al ALDE

politica

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, anunta ca Viorica Dancila a chiulit de la intalnirea cu Calin Popescu Tariceanu dara a oferi vreo explicatie. „Motivele nu ne-au fost precizate”, afirma Vosganian.

„Astazi, 19 august 2019, trebuia sa aiba loc o intalnire a coalitiei, avand ca tema raspunsul PSD fata de pozitia ALDE privind masurile ce trebuie luate in vederea restartarii actului de guvernare. Dat fiind ca doamna Viorica Dancila, presedintele PSD si prim-ministru, a absentat, din motive care nu ne-au fost precizate, subiectul respectiv nu a putut fi abordat.

Asteptam ca, odata cu reprogramarea intalnirii, cel mai probabil pentru miercuri, prim-ministrul sa ne prezinte cu claritate care este, intre relansare si supravietuire, optiunea sa in privinta activitatii Guvernului”, a scris Vosganian pe Facebook.

Surse politice, citate de site-ul pesedist stiripesurse.ro, anunta ca ALDE va iesi saptamana viitoare de la guvernare, dupa care Tariceanu va demisiona de la sefia Senatului.

„Potrivit surselor politice, saptamana viitoare, structurile statutare de conducere ale ALDE se vor reuni pe rand, rezultatul cel mai probabil fiind o decizie de rupere a coalitiei cu PSD si o iesire de la guvernare. Decizia referitoare la aliante apartine, conform statutului, Delegatiei Permanente Nationale.

Dupa eventuala iesire de la guvernare, Calin Popescu Tariceanu ar urma sa-si dea demisia din functia de presedinte al Senatului, mai precizeaza sursele politice”, scrie stiripesurse.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: