Dancila a gasit scuza ca n-o cauta nimeni: „M-am izolat acasa. Nu ies din casa, nu iau contact cu nimeni”

politica

Fostul premier PSD Viorica Dancila anunta ca este „izolata acasa” si ca nu iese deloc. „Nu iau contact cu nimeni”, spune Dancila.

„Trebuie sa ne gandim si la ceilalti si sa ne gandim la faptul ca atitudinea fiecaruia conteaza. Asa cum fac toti cei care dau dovada de responsabilitate, si eu m-am izolat acasa. Nu ies din casa, nu iau contact cu nimeni, tocmai pentru a merge in linia normala, linie care a fost atat de mult mediatizata si subliniata de medici precum dr. Streinu Cercel si dr. Arafat. Cred ca toti trebuie sa dam dovada de responsabilitate si, in aceste momente dificile pentru Romania, pentru Europa, trebuie sa respectam si noi regulile. Eu stau in casa, nu merg nici la magazin, doar baiatul meu a mai iesit la cumparaturi”, a declarat Viorica Dancila pentru DC News.

Dancila a criticat apoi Guvernul ca nu a impus restrictii mai deve\reme.

„Este regretabil ca avem medici infectati, pentru ca ei sunt in linia intai. Trebuie sa ridice semne de intrebare asta, pentru ca au fost trimisi acolo fara echipamente de protectie, este o dovada de iresponsabilitate si greu de acceptat din partea Guvernului. Noile restrictii anuntate de presedinte au venit tarziu, asta e parerea mea. Interdictiile trebuiau impuse de mai mult timp, la fel ca asigurarea reala a conditiilor specifice carantinei si izolarii. In ceea ce priveste restrictiile pentru persoanele de peste 65 de ani, ele nu pot fi aplicate in mod real daca autoritatile locale nu au posibilitatea legala si fondurile pentru a avea grija de aceste persoane”, a mai sustinut fostul premier.

Mai mult despre:

Comentarii: