Dancila a gasit solutia pentru salvarea PSD. Mircea Geoana a venit intr-un suflet la Palatul Victoria

politica

Mircea Geoana a ajuns, miercuri dupa-amiaza la Palatul Victoria, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca doreste ca il doreste inapoi in PSD.

UPDATE Mircea Geoana sustine ca nu doreste sa se implice in „politica militanta”. „Inima mea va ramane intotdeauna fidela social democratiei, ideilor progresiste si valorilor democratice europene. Inteleg si incurajez nevoia PSD de a depasi o perioada grea care, netratata cu curaj si responsabilitate, are potentialul de a pune sub semnul intrebarii soarta acestui mare partid romanesc. Raman alaturi de fostii mei colegi si colege, insa planurile mele imediate nu includ revenirea in politica militanta”, a spus Geoana dupa intalnirea cu Dancila.

​Presedintele interimar PSD, Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, la Parlament, ca atat Mircea Geoana, exclus din PSD, cat si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD vor avea loc in formatiune, precizand ca ea isi doreste alaturi toti oamenii de buna credinta.

Dancila a mai precizat sa deocamdata nu a discutat cu Victor Ponta. „Nu avem o alianta cu Pro Romania, nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce sa spun in momentul in care nu am discutat”, a spus ea.

Viorica Dancila a spus insa ca ii asteapta in partid pe toti cei care au ramas „cu sufletul alaturi de PSD”.

„Faptul ca vrem sa deschidem larg portile si cei care vor sa vina alaturi de noi vor fi intotdeauna bineveniti. Binenteles ca si Mircea Geoana si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD vor avea loc. Eu imi doresc toti oamenii de buna credinta si care, chiar daca au plecat din varii motive, sufletul lor a ramas tot alaturi de social-democrati”, a declarat presedintele interimar PSD.

In noiembrie 2011, Mircea Geoana a fost exclus din PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: