Dancila acuza un actual consilier PSD ca a batut-o: „Au fost oameni care s-au comportat violent fata de mine”

politica

Premierul Viorica Dancila s-a victimizat, duminica, intr-o emisunea la Romania TV, sustinand ca este „jignita” si supusa agresiunilor Opozitiei. Ea a dat ca exemplu o intamplare din 2009, cand ar fi fost lovita de un consilier local PDL din Videle. Dancila nu a mentionat insa ca acel consilier a trecut intre timp la PSD.

”Am avut momente neplacute cu opozitia. Au fost oameni care s-au comportat violent fata de mine. S-a ajuns la imbranceli si jigniri. Un consilier PD a coborat dintr-o masina si m-a lovit. Eram europarlamentar pe atunci. Sunt lucruri prin care am trecut. Urasc atat de mult violenta fizica si verbala pentru ca am trecut prin momente de genul acesta”, a relatat Viorica Dancila la Romania TV.

Dancila nu a pomenit numele acelui consilier PD. Insa, intr-un interviu din 2009, ea a mentionat ca ese numeste Cristian Nitu.

„In timp ce discutam cu primarul, din masina a coborat un membru PDL, Nitu Cristian, care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau. Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors catre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului”, declara in 2009, in presa locala din Teleorman, Viorica Dancila. Viorica Dancila a depus plangere la politie, in 2009, si a obtinut certificat medico-legal.

Intre timp, cel acuzat de Viorica Dancila de agresiune, Cristian Nitu, a trecut din barca PDL in barca PSD, fiind in prezent consilier local PSD chiar la Videle, post obtinut dupa alegerile locale din 2016, scria Adevarul la inceputul acestui an.

Mai mult despre: ,


Comentarii: