Dancila a ajuns la Cotroceni. Urmeaza o intalnire definitorie pentru viitorul Romaniei. Vom fi tara borfasilor sau o tara europeana?

politica

Premierul Dancila a ajuns la Palatul Cotroceni la ora 10.25, cu cinci minute inainte de ora prevazuta pentru intalnirea cu presedintele Iohannis.

Intalnirea are loc in contextul in care tot mai multe informatii din surse politice si guvernamentale vorbesc despre intentia PSD de a forta adoptarea unei ordonante pe amnistie si gratiere.

Germania l-a trimis, marti, pe ministrul Afacerilor Europene la Bucuresti, la o intalnire cu Liviu Dragnea, pentru a obtine asigurari ca Romania va continua sa respecte „statul de drept”. „Printre subiectele abordate s-au regasit si modificarile din domeniul justitiei, ocazie cu care presedintele Camerei Deputatilor a transmis asigurari cu privire la respectarea statului de drept si a independentei sistemului judiciar in Romaniaā€¯, arata un comunicat al Camerei Deputatilor.

Joi, urmeaza sa aiba loc o noua sedinta de guvern. Ordinea de zi nu a fost inca anuntata, astfel incat pericolul adoptarii ordonantei de amnistie si gratiere este inca prezent.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: