Dancila ameninta in CEX ca demisioneaza din functia de premier daca nu i se face pe plac. PSD a ajuns prizonierul analfabetei

politica

Romania TV, postul de propaganda al PSD, anunta ca Viorica Dancila a amenintat in cadrul CEX ca va demisiona din functia de premier daca un congres al partidului nu va fi organizat cat mai curand. Nervos, Paul Stanescu, care isi doreste un congres in toamna, si-a anuntat demisia din functia de presedinte executiv al partidului.

Dancila a spus in cadrul CEX ca vrea congres cat mai repede, in luna iunie, in care sa fie ales un presedinte plin al partidului. De partea sa s-a situat Marian Oprisan, care a incercat sa convinga mai multi lideri sa voteze cum doreste Dancila.

Mai mult, Dancila a amenintat ca demisioneaza din functia de premier, situatie in care PSD ar pierde guvernarea. „Nu ma cramponez de fucntie”, i-a santajat Dancila pe liderii PSD. Ea a mentionat ca¬†este dispusa sa renunte la toate posturile pe care le are, atat la functia de presedinte interimar al PSD dar si la functia de premier.

Dancila nu vrea sa lase timp taberelor adverse din partid sa se organizeze, sperand ca va obtine pentru ea pozitia de presedinte al partidului in cazul in care congresul va avea loc cat mai curand.

Mai mult despre: ,


Comentarii: