Dancila anunta ca a vazut un sondaj facut de ambasadele Frantei si Germaniei. Cum imbarbateaza PSD

politica

Viorica Dancila s-a laudat, marti, in cadrul unei sedinte PSD la Craiova ca este in posesia rezultatelor unui sondaj comandat de ambasadele Frantei si Germaniei care o pozitioneaza aproape de locul doi.

„Dancila a zis ca au facut ambasadele Frantei si Germaniei un sondaj care il dau pe Klaus Iohannis pe primul loc, pe Dan Barna pe locul doi si pe ea pe locul trei la distanta foarte mica de Dan Barna. Ne-a zis sa ii credem pentru ca oamenii aia stiu ce fac si fac sondaje pe bune. A mai zis ca sondajul ambasadelor este mai obiectiv decat sondajele care apar acum in spatiul public”, a declarat un lider al PSD pentru site-ul pesedist stiripesurse.ro.

Un sondaj IMAS realizat recent, la comanda Europa FM, o pozitioneaza insa pe Dancila pe locul sase la alegerile prezidentiale.

a declarat, marti, ca PSD intra in campania electorala pentru alegerile prezidentiale pentru a castiga si, personal, nu va face niciun pas inapoi, pentru ca „orice pas inapoi al meu este un pas inainte al opozitiei”.

„Peste doua luni intram in campania electorala pentru prezidentiale, o campanie foarte importanta, in care intram ca sa castigam, o campanie in care vom arata puterea PSD, o campanie care ne va reconfirma forta noastra in fiecare localitate din tara. Eu va garantez ca nu am sa fac niciun pas inapoi, pentru ca orice pas inapoi al meu este un pas inainte al opozitiei”, a spus Dancila in fata celor 1.700 de membri prezenti la Conferinta PSD Dolj.

Mai mult despre:


Comentarii: