Dancila anunta ca-i este frica sa coboare din masina pentru a vorbi cu protestatarii: „Ati vazut ca au fost chiar agresivi”

politica

Mai multi tineri au asteptat, miercuri, la statia de epurare a apei de la Urlati, judetul Prahova, delegatia guvernamentala care a facut o vizita la mai multe obiective din judet. Manifestantii au avut un banner cu mesajul ”#Romania fara hoti/ #hai la referendum” si au strigat ”Analfabeta” si ”Bani pentru educatie” la trecerea premierului Viorica Dancila prin dreptul lor.

Delegatia premierului Viorica Dancila, din care fac parte mai multi ministri, a fost intampinata, miercuri, la sosirea la statia de epurare a apei de la Urlati, judetul Prahova, de mai multi protestatari.

Majoritatea tineri, acestia au purtat un banner cu mesajul ”#Romania fara hoti/ #hai la referendum” si au strigat ”Analfabeta” si ”Bani pentru educatie”, informeaza news.ro.

Intrebata daca are un mesaj pentru ei, Dancila a spus: ”Intr-o democratie, fiecare trebuie sa isi spuna punctul de vedere si daca nu devine agresiv, daca nu jignesc, asa este in democratie, fiecare se poate exprima. M-as fi bucurat foarte mult daca am putea avea un dialog, sa ne spuna care este nemultumirea lor, sa vina cu o solutie, sa vina cu o propunere. Avem toata deschiderea de a discuta cu toata lumea”.

Cand i s-a atras atentia ca protestatarii ar fi vrut sa discute, dar masina in care se afla nu a oprit in dreptul acestora, Dancila a spus: ”Nu pot opri oriunde, pentru ca ati vazut ca de multe ori au fost manifestari violente, au fost chiar agresivi. Nu pot opri oriunde, dar, daca veneau si spuneau ca vor sa avem un dialog, aveam toata deschiderea la acest dialog”.

Viorica Dancila si mai multi ministri fac, miercuri, o vizita la mai multe obiective din judetul Prahova, avand intalniri cu mai multi reprezentanti ai autoritatilor locale.

Mai mult despre:


Comentarii: