Dancila anunta ce i-a zis Dragnea sa-i spuna ambasadorului SUA. Premierul mimeaza ca a avut o pozitie personala

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca discutia pe care a avut-o cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost una „foarte buna”, in care a ridicat probleme precum aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), despre vize, dar si despre mentinerea a 2% din PIB de catre Romania pentru Aparare.

„A fost o intalnire foarte buna, o intalnire punctuala. Am ridicat diferite probleme care vizeaza Romania. Am vorbit despre Romania sa fie membru OCDE si sustinerea SUA, am vorbit despre viza pentru romani. Am vorbit despre investitorii americani in Romania, despre mentinerea procentului de 2% (din PIB – n.r.) pentru Aparare. In acelasi timp, am pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona. In toata discutia am incercat sa am o abordare care sa sustina Romania si o colaborare foarte buna cu SUA pe parteneriatul strategic”, a afirmat premierul Dancila.

Premierul Viorica Dancila l-a primit luni, de la ora 10:00, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti Hans Klemm. Intalnirea a durat aproximativ o ora.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: