Dancila ataca violent Guvernul Orban. Nimeni nu vrea sa o angajeze, desi se lauda cu mari realizari ca premier

politica

Viorica Dancila a sustinut, sambata, la Iasi ca guvernarea Orban a avut „zero realizari” in beneficiul romanilor. Dancila a vemit la Iasi la o intrunire a organizatiei locale de femei a PSD. Dancila este in continuare somera,

Intrebata cum vede guvernarea Orban, fostul premier PSD a declarat ca „cele 3 luni de guvernare Orban au fost o guvernare zero”.

”Cred ca este important, nu cum vad eu guvernarea Orban sau cum am guvernat eu in aceea perioada. Cred ca este important ce spun cetatenii si cred ca este important ceea ce ne arata cifrele. Faptul ca de la a doua cea mai mare crestere din UE am ajuns la un deficit excesiv, cred ca acest lucru spune multe. Faptul ca am putut sa crestem pensii, salarii, sa facem investitii, iar acum nu este nimic posibil, iar arata diferenta dintre cele doua guvernari.

Mai mult decat atat, vedem imprumuturi din ce in ce mai mari, care nu se regasesc nici in cresteri de pensii, salarii, nici in investitii, iar acest lucru genereaza ingrijorare in randul populatiei. Cred ca este o diferenta foarte mare, iar cele 3 luni de guvernare Orban au fost o guvernare zero si acest lucru il vede fiecare cetatean.

Putem face statistici sa vedem cine a guvernat mai bine sau mai rau. Important este ceea ce facem in continuare si cum vor resimti cetatenii Romaniei tot ceea ce s-a intamplat in ultima perioada”, a declarat Viorica Dancila pentru iasi1.ro.

Mai mult despre:


Comentarii: