Dancila, batjocoritoare la adresa lui Stefan Mandachi: „S-a facut un metru de autostrada, a adus plus-valoare pentru zona respectiva?” – Video

politica

Aflata marti in Suceava, din nou in mare secret, premierul Viorica Dancila a avut o reactie batjocoritoare la adresa lui Stefan Mandachi, afaceristul care a construit un metru de autostrada in acest judet.

Intrebata despre initiativa afaceristului, Dancila a avut un raspuns batjocoritor. „Aceste campanii de imagine publica… Va rog frumos, s-a facut un metru de autostrada, a adus plus-valoare petru zona respectiva?  Noi nu vorbim despre un metru de autostrada…”, a spus premierul PSD.

„Este mai mult decat a facut guvernul”, i-a replicat o jurnalista.

„Bun, decat a facut guvernul in zona aceasta, si vreti sa ramanem cu metrul de autostrada? Noi vrem sa gasim solutii pentru a nu ramane cu metrul de autostrada. Nu vreau sa critic pe nimeni, dar ne mobilizam pentru a face mult mai multe lucruri. Mergeti in judet, prin PNDL 1 si PNDL 2 s-au facut kilometri de drumuri judetene, de drumuri comunale, s-a investit in scoli, s-a investit in canale”, a replicat Dancila nervoasa.

„Noi chiar mergem prin judet in fiecare zi si va invitam sa vedeti cele 200 de scoli cu WC-ul in curte, drumurile pline de gropi. Noi chiar mergem”, a reactionat jurnalista.

„Ar trebui sa aveti o abordare foarte corecta. Mai sunt multe lucruri de facut, haideti sa avem o abordare si de ceea ce s-a facut si ce avem de facut. Intr-un an si patru luni am incercat sa facem cat mai multe lucruri”, a raspuns premierul.

Premierul Viorica Dancila se afla in perioada 20-21 mai 2019, in Suceava si Vaslui, pentru a verifica mai multe obiective publice construite, extinse sau reabilitate din fonduri guvernamentale si europene, anunta un comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul va avea intalniri de lucru cu autoritati locale, personal medical, cadre didactice si cetateni.

Din delegatia guvernamentala vor face parte mai multi membri ai Guvernului.

Mai mult despre: ,


Comentarii: