Dancila, cine a compromis imaginea Romaniei, Plumb sau Codruta? Cristian Tudor Popescu, reactie dura

analize

Cristian Tudor Popescu a comentat dur decizia Comisiei JURI a Parlamentului European de a respinge nominalizarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european la Transporturi. CTP aduce aminte cat de tare a sustinut-o Dancila pe Rovana Plumb.

Aceasta problema (respingerea Rovanei Plumb – n.red.) apartine PSD si doamnei Dancila. PSD este cel care a mentinut-o in afara puterii legii, cu ajutorul majoritatii parlamentare, PSD a trimis-o acolo, doamna Dancila a trimis-o in calitate de candidat de comisar european. Dancila ne-a aavertizat de nu stiu cate ori in legatura cu compromiterea posibila a Romaniei din cauza doamnei Kovesi, ca ce ne facem daca se dovedesc unele dintre acuzatii ca fiind adevarate, atunci imaginea Romaniei este compromisa. Cum este acum imaginea Romaniei cand a fost respinsa Rovana Plumb?

Rovana Plumb a fost trimisa acolo de Dancila. Daca Dancila ar avea o umbra de umanitate, daca ar fi om si nu acest animal politic nedefinit, atunci si-ar da demisia. Compromiterea imaginii Romaniei, despre care Damncila ne-a vorbit, iata ca se realizeaza prin intermediul doamnei Dancila. Nu isi va da demisia”, a declarat CTP la Antena 3.

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsa joi de Comisia Juridica a Parlamentului European, a anuntat eurodeputatul PNL Siegfried Muresan pe contul sau de Facebook.

„Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa acum cu larga majoritate de Comisia Juridica a Parlamentului European. In favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Impotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abtinut 2 europarlamentari”, a scris Muresan.

„Fara avizul Comisiei Juridice audierea din Comisia de Transport nu poate avea loc”, a adaugat el.

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a decis sa ii invite joi pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o audiere extraordinara.

Mai mult despre: ,

Comentarii: