Dancila, citind de pe „hartiuta” fara sa inteleaga nimic: „Circul si jignirile la care am asistat m-au dezamagit profund” – Video

politica

Premierul Viorica Dancila s-a aratat, marti, in debutul sedintei de Guvern, foarte deranjata de criticile de care a avut parte in Parlament. Ea a citit un text cu un ton egal si fara pauze, trecand de la o tema la alta fara ca macar sa sesizeze.

„Circul si jignirile la care am asistat m-au dezamagit profund. Acest comportament nu poate aduce nimic bun pentru Romania si nu poate tine loc de solutii si proiecte. Pot sa inteleg retorica de campanie in care au intrat atat presedintele Romaniei, cat si partidele din Opozitie, insa peste foarte putin timp avem alegeri europarlamentare si dezbaterile ar trebui sa fie pe idei si proiecte. (…) In Romania, jignirile si violenta verbala au fost ridicate la rang de politica. Brexit-ul si alte provocari ne imping sa regandim modul de abordare”, a spus Dancila pe un ton egal, sarind de la „jigniri” la „Brexit” fara ca macar sa sesizeze.

Suparata pe criticile Opozitiei, Dancila a spus luni in Parlament ca „decat sa spun prostii mai bine sa am o hartiuta in fata”.

”Decat sa vorbesc liber si sa spun prostii mai bine sa am o hartiuta in fata si sa spun lucruri corecte”, a declarat Dancila de la tribuna Parlamentului.

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a spus Vioricai Dancila ca a transformat „viata romanilor intr-un cosmar”

„Dna Viorica Dancila, va citez: cat timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxa noua. Punct. Aceasta declaratie va apartine si este din ziua investirii dvs. Astazi putem spune ca ati mintit din prima zi de mandat. Ati semnat ordonanta lacomiei. Ati adoptat aceasta OUG cu 3 zile inainte de finalul anului, fara niciun fel de dezbatere. (…) Raspunderea legala si politica e in primul rand a premierului, nici a presedintelui, nici a consilierilor condamnati pentru coruptie”, a mai spus Turcan.

Ea a precizat ca ii cere premierului sa spuna daca mai sustine ordonanta, fara a face apel la greaua mostenire, fara solicitari de consens, fara sa invoce greaua mostenire.

”Aruncati atata venin in jurul dumneavoastra, ca ati face invidioasa si o vipera”, a replicat premierul.

Mai mult despre:


Comentarii: