Dancila tocmai s-a asigurat ca va obtine 1% de la „taranoii” din Cluj. Il apara pe badaranul Liviu Alexa

politica

Viorica Dancila i-a luat apararea, sambata, la Alba Iulia lui Liviu Alexa, care prin numeroase postari pe Facebook le-a adus adus jigniri obscene locuitorilor Clujului. Alexa a devenit recent noul presedinte al PSD Cluj.

„Cat de corecta credeti ca este asocierea PSD cu Liviu Alexa? Are o reputatie oarecum indoielnica, daca cititi postarile de pe Facebook o sa intelegeti la ce ma refer”, a fost intrebata Dancila de un jurnalist.

„Da, noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa in momentul in care organizatia a obtinut 8%. Vrem sa obtinem rezultate mai bune, haideti sa nu judecam inainte si sa venim cu idei preconcepute despre o persoana. Sa vedem rezultatele pe care le va avea la prezidentiale si atunci vom decide”, a raspuns Dancila.

Citeste si: „Clujul este plin de taranoi, tarani cu p…a mica. Futu-va-n gura de tarani”. Noul presedinte al PSD Cluj

Liviu Alexa, proaspat numit presedinte interimar al PSD Cluj, a avut numeroase postari pe Facebook in care i-a injurat obscen pe locuitorii Clujului.

Proprietar al unui trust de presa, platit regeste de catre PSD, Liviu Alexa are un comportament si un limbaj extrem de insalubre. In numeroase postari pe Facebook, el i-a injurat atat pe locuitorii Clujului cat si pe cei cu care avea conflicte personale.

Iata cateva exemple:

Mai mult despre: ,

Comentarii: