Dancila confirma ca a dat-o afara pe spioana lui Dragnea. Reactia lui Codrin Stefanescu

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca Anca Alexandrescu se ocupa de comunicarea de la partid si a negat ca ar avea vreun conflict cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am spus ca se ocupa de comunicarea de la partid pentru ca suntem in campania electorala si eu consider ca in campanie electorala orice partid trebuie sa isi foloseasca cat mai bine toate instrumentele pentru a avea un rezultat cat mai bun”, a afirmat Dancila, intrebata care au fost motivele pentru care a renuntat la colaborarea cu Anca Alexandrescu.

Intrebata daca plecarea Ancai Alexandrescu a avut ca motiv un conflict premier – presedintele PSD, Dancila a spus ca nu este niciun conflict intre ea si Dragnea.

„Nu este niciun conflict intre mine si liderul PSD, absolut niciun conflict. Dupa cum stiti, am fost si la Iasi impreuna, am fost si la Botosani impreuna, discutam, am discutat chiar si ieri cu domnul presedinte, nu este un conflict, suntem in campanie electorala si cred ca este foarte bine sa avem o buna comunicare de la partid. De la Guvern deja noi trimitem catre partid toate actele necesare, tot ceea ce ni se solicita referitor la programul de guvernare si cred ca trebuie sa intensificam comunicarea pe partid, care si acum este o comunicare buna si apreciez comunicarea Olgutei Vasilescu care este purtator de cuvant, a celorlalti colegi, dar cred ca in campanie electorala intotdeauna trebuie sa intarim comunicarea”, a explicat Viorica Dancila, citata de Agerpres.

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a confirmat, vineri, pentru Mediafax, ca Anca Alexandrescu a intrat in echipa de comunicare a partidului pe perioada campaniei electorale deoarece este una dintre cele mai bune persoane ale PSD in ceea ce priveste strategia de comunicare publica.

„Anca (Alexandrescu – n.r.) s-a mutat pentru ca suntem in campanie electorala si este una dintre cele mai bune persoane pe care le avem in ceea ce priveste strategia de comunicare publica. Pe perioada campaniei va lucra cu mine, Olguta Vasilescu, Mircea Draghici. Este deja la partid in echipa. In momentul asta lucram. Strategia de comunicare a ministrilor PSD trebuie sa fie foarte inteligenta, astfel incat toata Romania sa inteleaga ca ne-am respectat promisiunile. In locul ei nu stiu cine va fi”, a afirmat Codrin Stefanescu vineri, pentru MEDIAFAX.

Anca Alexandrescu a fost inlocuita din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Anca Alexandrescu, o apropiata a liderului PSD Liviu Dragnea, a fost numita, in februarie 2018, de Viorica Dancila in postul de consilier onorific.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: