Dancila, convocata in biroul lui Dragnea inainte de CEX. Ce le-a spus premierul jurnalistilor

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, inaintea sedintei PSD programata pentru ora 12.30, ca isi va transmite mesajul in sedinta Comitetului Executiv al partidului, ea refuzand sa faca alte declaratii. Inaintea CEx, Dancila a avut o intalnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia din Parlament, alaturi de mai multi lideri de organizatii judetene.

„Asa cum am mai spus, consider ca lucrurile trebuie lamurite in CEx, iar mesajul meu il voi da in CEx”, le-a spus jurnalistilor premierul Viorica Dancila, inaintea sedintei PSD, ea refuzand sa faca alte declaratii.

Inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, Viorica Dancila a avut o intalnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia din Parlament, alaturi de mai multi lideri de organizatii judetene.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste la ora 12.30, pentru a transa disputele aparute in partis ca urmare a scrisorii in care este ceruta demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Scrisoarea care ii are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu, ar fi asumata de pana la 30 de lideri din CEx. Tutuianu spune ca si 50 de parlamentari ai partidului ar fi semnat-o, iar deputatul PSD de Botosani Razvan Rotaru afirma ca 80 de deputati sustin demersul.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: