Dancila cu barba anunta ca PSD va darama Guvernul Orban in curand: „Trebuie sa ii oprim cat mai repede!”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca Guvernul PNL „trebuie oprit cat mai repede”, sustinand ca liberalii mint „cu nonsalanta”.

„Guvernul Ludovic I – un guvern mincinos care baga cu orice pret panica in romani.

Trebuie sa fii ori complet iresponsabil, ori cu totul cinic sa sustii ca PSD nu a prevazut in buget bani pentru pensii pe ultimele doua luni ale anului.

Acesti oameni minteau cu nonsalanta, in timp ce pensionarii deja isi incasasera pensiile pe noiembrie. Iar la rectificare, au alocat doar 10% din suma pe decembrie, pentru ca restul erau deja acolo lasati de guvernarea PSD.

Un sir nesfarsit de minciuni – asa va arata guvernarea PNL. Trebuie sa ii oprim cat mai repede!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este „obligatorie”, aratand, printre altele, ca pentru pensii „nu au fost pur si simplu suficienti bani”.

„Datele sunt clare, cifrele sunt reci, concluziile sunt un pic mai complexe si, din pacate, a trebuit sa constatam ca situatia e cea care este, deficitul va trece, este clar, de 4%. Pe de alta parte, este la fel de clar ca anumite cheltuieli trebuie facute. Bunaoara, s-a gasit ca pentru pensii nu au fost, pur si simplu, suficienti bani si aici trebuie facuta o rectificare, la fel si in alte domenii unde de multa vreme nu s-au mai facut plati, nu s-au onorat contracte si aceste lucruri sunt inadmisibile intr-o societate normala si cu un guvern responsabil. Asadar, rectificarea e obligatorie”, a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre:

Comentarii: