Dancila, declarata drept „mama natiunii” de campionul slugarniciei din presa. Val de ironii: „Banda de hoti isi pierde votantii”

politica

Bogdan Chirieac atinge o noua culme a slugarniciei. El a catalogta-o pe Viorica Dancila drespt „mama natiunii” dupa interviul pe care l-a dat, marti seara, la Antena 3.

„Doamna Dancila a vorbit precum mama natiunii”, a declarat Chirieac, starnind un val de ironii pe retelele de socializare.

„Faptul ca PSD are un discurs atat de agresiv pentru electoratul sau, mergand pana la prostia asta a stipendiatului Chireac cu ‘Dancila, mama natiunii’, e semn ca banda de hoti isi pierde votantii si e panicata.

Apeleaza la toate aberatiile, merg pana la scheme cu plans, cu emotie, cu copii adoptati, doar doar acopera dezastrul economic si de imagine (adus de RADET, infractorii liberi, amnistia mascata) care a picat peste ei tocmai in an electoral.

Pe de alta parte, inca nu cred ca opozitia va sti cum sa profite de aceasta situatie. Nu prea se vad semne relevante din directia asta. Vom afla in mai”, a scris jurnalistul Razvan Chiruta.

Newsweek Romania a dezvaluit ca Bogdan Chirieac a incasat, prin intermedirari, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: