Dancila, disperata ca nu are loc pe liste: „Liviu Dragnea mi se impotriveste din inchisoare, o vrea pe Carmen Dan”

politica

Fostul premier Viorica Dancila, numita in functie de Liviu Dragnea, sustine acum ca Dragnea se impotriveste sa ocupe un loc pe lista de candidati a PSD Teleorman. Ea spune ca Dragnea are in continuare influenta asupra liderilor PSD din Teleorman si ca o doreste pe Carmen Dan.

„Liviu Dragnea inca mai are influenta, a vorbit cu anumiti lideri pentru a nu ma regasi pe listele parlamentare. Astept decizia conducerii PSD, daca va considera ca este posibil sa candidez in alt judet, voi face acest pas.

Sunt persoane de la PSD Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Dragnea, pentru sustinerea lui Carmen Dan si bineinteles Viorica Dancila sa nu se regaseasca pe liste, pentru ca s-a opus sa dea ordonanta de amnistie si gratiere”, a sustinut Dancila la Digi24.

„Avem nevoie de unitate, de o echipa, pentru a raspunde provocarilor actuale. (…) Prezenta mea pe liste va arata ca Liviu Dragnea nu are nicio influenta asupra conducerii PSD. Sper ca presedintele partitului nu le va da satisfactie celor care se opun sa fie pe lista si aici ma refer la Liviu Dragnea”, a mai spus Dancila, transmitand astfel un mesaj catre conducerea PSD.

Marcel Ciolacu a anuntat, saptamana trecuta, ca Dancila ar trebui sa fie pe listele PSD.

„Viorica Dancila ar trebui sa se regaseasca pe lista, tinand cont ca a fost prim-ministrul PSD, dar e decizia organizatiei PSD Teleorman”, a mai anuntat Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: