Dancila, disperata dupa prima zi de vot din Diaspora: „Iohannis si ai lui va vor lua si ultimii bani de mancare sau medicamente”

politica

Viorica Dancila a dat publicitatii un nou mesaj prin care vrea sa sperie electoratul in varsta dupa ce a vazut ca romanii din Diaspora ies in numare mare la vot. Ea sustine ca Iohannis „si ai lui” au de gand sa ia ” si ultimii bani de mancare sau medicamente”.

Peste 100.000 de romani din Diaspora au votat in prima zi a alegerilor prezidentiale, un numar extrem de mare. Si mai sunt inca doua zile.

Stiu fiind ca Diaspora voteaza in proportie de peste 90% impotriva PSD, Dancila lanseaza un nou atac disperat impotriva lui Klaus Iohannis.

„Eu, Viorica Dancila, si Partidul Social Democrat, ramanem alaturi de romani si de tara noastra, pe care n-o vorbim de rau si cu care nu ne e rusine. Nu vom inceta niciodata sa luptam pentru o zi de maine mai buna, in care niciun roman nu sta cu teama ca Iohannis si ai lui ii vor lua si ultimii bani de mancare sau medicamente. Noi credem in dreptul la un trai decent si credem in viitorul mai bun al Romaniei!”, scrie Dancila pe Facebook.

Postarea integrala:

Am vazut in ultima perioada prea multi oameni politici ai dreptei care cred ca Romania e oarba si nu ii vede asa cum sunt – meschini si plini de dispret, care cred ca tara noastra e amortita si ca efectele dezastruoase ale masurilor lor crude nu se vor face repede simtite.

Ei cred ca ne-am pierdut mandria de a fi romani si vointa de a mai lupta ca sa ne fie bine aici, la noi acasa. Ca pot taia pensii si salarii, ca ne pot inchide spitalele si ca ne pot impovara din nou cu taxe si impozite.

Ca pot pune toata puterea in mana unui singur om care sa confiste Romania ca pe propria feuda, care sa ingenuncheze romanii, an dupa an, pana isi pierd libertatea, speranta si increderea ca mai exista institutii si conducatori care sa poata face ceva pentru ei.

S-au inselat! Tara noastra nu e oarba, nici amortita, iar in piepturile noastre bate aceeasi inima de roman, care a stiut si a putut intotdeauna sa isi schimbe soarta.

Dragi romani, aceste alegeri sunt despre ce punem pe masa maine si cum ne crestem copiii intr-o tara din care sa nu mai vrea sa plece. Sunt despre Romania ca stat democratic si european care merge inainte, nu inapoi, spre dictatura. Sunt despre libertatea si drepturile pe care le avem aici, pe pamantul nostru.

La votul de duminica, alegeti sa tineti capul sus in fata celor ce vor sa ne ingreuneze traiul, in fata acestui monopol al puterii care ameninta sa se instaureze! Alegeti sa-i judecati pe cei ce va cer votul dupa ce au facut in acesti ani si cat respect v-au aratat!

Eu, Viorica Dancila, si Partidul Social Democrat, ramanem alaturi de romani si de tara noastra, pe care n-o vorbim de rau si cu care nu ne e rusine. Nu vom inceta niciodata sa luptam pentru o zi de maine mai buna, in care niciun roman nu sta cu teama ca Iohannis si ai lui ii vor lua si ultimii bani de mancare sau medicamente. Noi credem in dreptul la un trai decent si credem in viitorul mai bun al Romaniei!

Dragi romani, duminica aceasta, votati cu inima, pentru prezent si viitor, pentru noi si generatiile ce vin, pentru respect si unitate intre ai nostri! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Mai mult despre:

Comentarii: