Dancila este praf, habar nu are ce decide Dragnea in numele Guvernului: „Poate domnul Dragnea are dreptate”

politica

Premierul Viorica Dancila nu a stiut sa spuna daca fondul pentru investii locale, pe care Dragnea a anuntat ca Guvernul il va infiinta prin ordonanta de urgenta, va fi capitalizat cu 10 miliarde de lei sau 10 miliarde de euro.

Dancila a declarat, miercuri, dupa un discurs sustinut in Parlament, ca fondul va avea la dispozitie 10 miliarde de lei. Cand i s-a atras atentia ca liderul PSD a vorbit de 10 miliarde de euro, premierul a spus: ”Eu stiu de 10 miliarde de lei, poate domnul Dragnea are dreptate. Nu m-am uitat inca foarte atent”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca in urmatoarea sedinta de guvern va fi adoptata o ordonanta de urgenta privind infiintarea unui Fond de investitii pentru administratiile locale.

„Este vorba de investitii pentru administratia locala. S-a discutat si la Neptun, dar bineinteles ca nu mai tineti minte. Sunt 10 miliarde de euro”, a precizat Dragnea la finalul CEx.

Intrebat de unde vin acesti bani, liderul PSD a spus ca „din Romania”.

Pus sa dea mai multe detalii despre acest subiect, Liviu Dragnea a afirmat ca este ceva unic in Romania, iar dupa adoptarea OUG ministrul de Finante va veni cu explicatii.

„E o chestiune noua in Romania, e ceva unic si nu vreau sa discut ca alti colegi, ce va fi, cand va fi. Ministrul Finantelor o sa va explice mai bine”, a subliniat Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: